Villkor

Villkor för fakturabetalning

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av NavX Marine AB överlåtna till Svea Ekonomi AB. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Villkor för delbetalning

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Har du några frågor så kan du ringa 08 – 514 931 13 för närmare information. Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %.

Allmänna villkor

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation (SEKKI)

Villkor för kortbetalning

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder Svea Ekonomis/Webpays hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning. Vi accepterar följande kort: Visa, MasterCard. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.

Villkor för Returer

Vår policy är att du självklart skall kunna skicka tillbaka dina varor om du ångrar dig eller inte är nöjd och få pengarna åter. Inom 30 dagar är det därför öppet köp om produkten är oanvänd och oskadad (dvs i skick att åter sälja denna). Dock får du själv stå för returfrakten till oss. Ej uthämtade paket
Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 240:-

Returer sker på din egen bekostnad. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Meddela oss innan du returnerar din vara och bifoga din faktura eller kvitto så att vi kan identifiera paketet och göra din återbetalning så fort som möjligt.

Produktvillkor

Våra produkter och i synnerhet Plasti Dip är avsett för industriändamål i första hand, används produkten på annat sätt rekommenderar vi att provmålning sker på mindre “undanskymd” bit av aktuellt underlag för att säkerställa att produkten fungerar som avsett för er. Performix garanterar själva produkten och dess egenskaper, men utförandet står användaren av produkten själv ansvarig för.

Fraktvillkor

Vi tillämpar enhetsfrakt om 69 kr inom Sverige oavsett hur mycket du beställer , för ordrar utomlands rekommenderas att ni mailar info@navx.se för att ta reda på fraktkostnad som gäller länder utanför Sverige.

Normal leveranstid förutsatt att produkten finns på lager är 1-3 dagar beroende på postgång och er geografiska belägenhet.

 

Vi reserverar oss för felskrivningar vad avser priser , specifikationer mm